07071 393 56 info@avingebygg.se

Ring oss på 0707 1393 56

För bokning av hembesök där vi tillsammans går igenom era önskemål. Därefter skickas en offert som båda parter är nöjda med.

Behörig enligt Byggkeramiksrådets branschregler för VÅTRUM, BBV.

Med Vänliga Hälsningar

Marcelo Arra

Vi erbjuder våra kunder gratis hembesök

Du kan även skicka offertförfrågan direkt till info@avingebygg.se

Vem står bakom företaget Åvinge bygg?

Marcelo Arra, med sin imponerande erfarenhet på över ett kvarts sekel, står i spetsen för Åvinge Bygg som dess VD. Med 26 år i byggbranschen har Marcelo utvecklat en djup förståelse för sektorns nyanser och behov, vilket gör honom till en värdefull ledare för sitt företag.

Åvinge Bygg, beläget i Grödinge söder om Stockholm och etablerat 2006, åtnjuter Marcelos expertis i att leda ett team av högkvalificerade proffs. Företaget är inte bara känd för sin expertis i ROT-sektorn, men också för sitt fokus på kvalitativt arbete och kundnöjdhet.

Marcelo har sett till att Åvinge Bygg är välutrustat för att hantera en mängd olika projekt. Med F-skattesedel, certifieringar för våtrum och fullförsäkring, står företaget starkt rustat för att möta kundernas behov. Deras specialitet ligger i renoveringar av badrum och kök, men de tar sig även an andra projekt såsom målning, byggande av altaner och verandor, samt golvläggning.

En nyckelaspekt i Marcelos ledarskap är hans engagemang för kvalitet. Han förstår vikten av väl genomförda projekt där alla parter är nöjda. Detta återspeglas i företagets policy att alltid arbeta med skriftliga avtal och att erbjuda garantier på alla utförda arbeten.

Åvinge Bygg, under Marcelos ledning, har även ett imponerande nätverk av samarbetspartners och certifieringar som stärker deras förmåga att leverera överlägsna resultat. Från att samarbeta med målare, plattsättare, snickare, elektriker och VVS-montörer, säkerställer Marcelo att varje projekt hanteras med expertis och noggrannhet.

Marcelos vision och engagemang för sitt arbete och hans företag framgår tydligt i allt Åvinge Bygg åtar sig. Hans ledarskap och erfarenhet säkerställer att varje projekt inte bara uppfyller, utan överträffar kundernas förväntningar.