07071 393 56 info@avingebygg.se

KONTAKTA OSS GÄRNA FÖR MER REFERENSER

ÅVINGE BYGG HAR MÅNGA ÅRS ERFARENHET

 

Nedan är insamlade omdömen från Eniro och Reco

 
Erik Améen
– Duktiga badrumsrenoverare

Anders Andersson
– Fixade mitt badrum hemma i Uppsala till bra pris.

Adam Prodek
– Åvinge bygg har renoverat alla våra badrum och kök. På restaurangen Mosaik så har vi även tagit in Marcelos expertis som konsult

Andie Lahdo
– Utförde en större renovering hos en av våra lägenheter på Stationsgatan i Märsta. Håller sig inom tidsramerna så jag kan gladeligen rekommendera det här företaget till andra

Gunnar Enander
– Bidrog med stor del av renoveringen där fyra olika byggföretag var inblandade hos oss på folier.

Angelina B
– Höll tidsplanen på 2 veckor. Budgetplanen var bra och vi har fått jobbet gjort inom angiven tidsram hos oss på skolyx.

Fabian Montesami
– Effektiv, snabb och härligt gäng

Johan A

– Bidrog med stor del av renoveringen där fyra olika byggföretag var inblandade.
 
Thörnvall,Katarina
– Dom skötte min badrumsrenovering vilket resulterade i goda resultat både i leverans och budget. Vill ni göra en badrumsrenovering så rekommenderar jag åvinge bygg.
 
Maja L
– gjorde hela badrummet på utlovad tid & budget!
trevligt bemötande från start till avslut, kändes hela tiden seriöst…..
 
Micke T

– Tryggt med garanti och fullförsäkring, nu har jag alltid kontaktat åvinge bygg just pga garanti & försäkring och den goda servicen. Budget/offert ramen är alltid 100% seriös och tidshanteringen håller alltid sin klass. Åvinge bygg är en klass för sig bland byggarna.

Lennart W
– Suzannas kök totalrenoverades för 9dagar sen och fick sig ett snyggt lyft på kök,badrum och lite hall. Det höll offerten samt utlovad tid och nu har även jag kontaktat Åvinge bygg för att renovera badrummet! 

ÅSA E

– BADRUMSRENOVERING GJORDES 130810 VAR KLARA 130815 ALLT ENLIGT BUDGET OCH MÅL VI ÄR MER ÄN NÖJDA!!! 

Björn
– 2a på söder som behövde få till sig ett lyft!, efter mycket sökande här och där fann jag Åvinge bygg.
Kontaktade Marcelo som genast hjälpte mig med olika alternativ på renoveringen, efter ett tag hittade vi något som skulle passa oss -pris bra!-tid bra-rekommenderas ja!!!
 
Hanna
– Total renoverade köket till ett riktigt bra pris som därmed höll utlovad budget till 100% sånt gillar man. Åvinge bygg kan man lita på.
 
Stefan Björklund
– Duktiga inom sitt område, totalrenoverade köket för ca 1 vecka sedan och är mycket nöjd med resultatet.
 
Andreas
– Har anlitat Åvinge bygg för att bygga ut hallen med 254kvm däck annars får man aldrig plats med friktionsdäcken. Mycket profesionella!

Christoffer K
– Har anlitat Åvinge bygg i flera år nu. Senast totalrenoverade de en etta och gjorde om den till en två. Det var ett omfattande arbete som innebar flytt av avlopp, ventilation och hela köket. Dessutom har jag anlitat dem för att platsbygga staket runt min 3,500 kvm stora tomt, platsbyggd trappa, utbyggnad av carport. Utöver de privata arbetena har de lakt klinkers på två av mina restauranger. Trevligt bemötande, anpassat sig och arbetat nattetid när det krävts utan att det kostat extra, bra garantier (har dock aldrig behövt utnyttja någon). Det finns anledning till att jag väljer att anlita dem gång på gång. De levererar kvalité till ett rimligt pris. Dessutom har de alltid kommit med förslag på en bästa lösning. De ser saker man själv inte tänker på. Jag kan starkt rekommendera dem vidare.