07071 393 56 info@avingebygg.se

 ARBETEN VI UTFÖR PÅ ÅVINGE BYGG:

 

Måleri inne och ute: Vi erbjuder professionellt måleri, både interiört och exteriört, med noggrann förberedelse och kvalitetsmaterial för ett hållbart och vackert resultat.

Kompletta köksrenoveringar: Förvandla ditt kök med våra helhetslösningar. Vi hanterar allt från design till installation, och säkerställer en kombination av funktionalitet och estetik.

Rivningsarbeten: Säkra och effektiva rivningsarbeten för att förbereda ditt utrymme för renovering eller ombyggnad.

Mur- och putsarbeten: Expertis inom både inre och yttre mur- och putsarbeten, vilket ger ditt hem eller kontor en uppfräschad och hållbar yta.

Staket och stängsel: Skräddarsydda lösningar för staket och stängsel som inte bara förbättrar säkerheten utan också tillför estetiskt värde till din fastighet.

Byggnation av verandor och altaner: Skapa ditt drömutrymme utomhus med våra anpassade verandor och altaner, perfekta för avkoppling och underhållning.

Badrumsrenoveringar: Specialister på våtrum med behörighet att förvandla ditt badrum till en lyxig reträtt med högkvalitativa material och modern design.

Kakel- och klinkerläggning: Expertläggning av kakel och klinker för kök, badrum och andra utrymmen, med precision och öga för detaljer.

Städ- och trädgårdsarbeten: Komplett underhåll av din fastighet, från professionell städning till trädgårdsarbete för att hålla ditt hem och din trädgård i toppskick.

Golvläggning: Vi lägger parkett, trä och laminatgolv med skicklighet och noggrannhet, vilket garanterar ett vackert och hållbart golvyta.

 

Åvinge Bygg & Renovering är medlem i GoHandy , och vi har därmed genomgått den kvalitetskontroll som GoHandy gör för alla sina medlemmar.